To The Satelite As Well As Back


I bet that you lot had heard a lot of times this idiom "too the Luna as well as back". Yet what I was inspired by, when I got downwards to write this post, is space. But why? Nr.1. I am a large fan of  Kubrick's 2001:Space Odyssey, although, this is similar a shot only a nipper reason. Nr.2. inwards Jan 1978 did the NASA select its commencement woman mortal austronauts. So, I'm celebrating it alongside this blogpost: thank you lot to us, girls!:)

My outfit was partly inspired past times the infinite every bit well. I wrote partly, because -I honestly- cannot arrive at upwards one's heed whether my jumpsuit remindes me of an outer infinite costume or a disco jumpsuit. I tin terminal easily imagine whatever of the ABBA members dancing inwards 1 of these, but I'm tin terminal endure easily made to trip the calorie-free fantastic to such hits too. Anyway, I similar it really much as well as this is what counts the most when it comes to wearing a slice of textile either on the street or at home. Despite the fact that it is bigger alongside a size, I couldn't exit it inwards the outlet, because it was a skillful purchase as well as I'm certain every bit a gun that I won't resee it on the street. 
I didn't set much coloring inwards this outfit, but I applied a cerise lipstick, which you lot know -if you lot were reading terminal outflow my writing- that, inwards my view, is a must guide keep if I'm wearing a beret. Which, this time, is gray. So is my jumper, my long coat as well as the bag. The handbag is a piffling shoulder handbag alongside rounded edges. Its coloring is a brighter grayness alongside a shimmery surface. Its strap tin terminal endure taken off, as well as then you lot tin terminal occupation it every bit a handbag too. I, truthfully, mean value that you lot should ever endure searching for accessories that guide keep many functions, only similar this baggie. You tin terminal also apparel this jumpsuit alongside or without a jumper, guide identify or shirt. I would guide keep done as well as then if it was other than winter. Nevertheless, mentally I am close arrive at for spring, for its warm weather, blossoms as well as I am arrive at to refresh my outflow wardrobe.

I promise you lot guide keep a skillful 24-hour interval as well as good daytime until the adjacent blogpost! Think big, instruct to the Luna or instruct home, girl!:)
 *****
Kétségtelen, hogy már mindenki hallotta vagy látta valahol azt a túlzó kifejezést, hogy: "too the Luna as well as back", ami azt jelenti, hogy a holdig és vissza. De nem ez volt az igazi inspiráció, amikor leültem megírni ezt a bejegyzést. Az űr volt az. De miért is? Először is, nagy fanja vagyok Kubrick 2001:Űrodüsszeia című filmjének, bár ez csak a kisebbik ok. Másodszor is, 1978 januárjában választotta ki első nő űrhajósait a NASA. Ezt ünneplem ezzel a bejegyzéssel.:)

 A szettem is részben az űr inspirálta. Azért írtam, hogy részben, mivel nem tudom eldönteni, hogy az overálom inkább egy űrruhára vagy egy disco korszakbeli kezeslábasra emlékeztet. Bármelyik ABBA tagot könnyen el tudnám képzelni benne, de én is elég könnyen rávehető vagyok, hogy táncoljak valami retro slágerre. Mindenestre, nagyon megkedveltem ezt a darabját a ruhatáramnak és ez számít igazán. Annak ellenére, hogy egy mérettel nagyobb a kelleténél, nem tudtam otthagyni az outletben annyira jó üzlet volt, plusz, nem hinném, hogy szembemegyek majd vele az utcán.
Nem raktam nagyon színeket ebbe a szettbe, viszont elmaradhatatlan volt a berethez a piros rúzs -ezt tudhatjátok, ha tavasszal olvastátok a bejegyzéseim. Azonban, nemrég ezzel a szürke berettel bővítettem a gyűjteményem. H5N1 fotók készítésekor hasonló szürke pullovert, kabátot viseltem, kiegészítve egy csillogó felületű, de ugyancsak, szürke válltáskával. H5N1 táska pántja levehető, így kézitáskaként is lehet használni. Azt gondolom, hogy olyan kiegészítőket érdemes venni, amelyek több lehetőséget tartogatnak magukban, akárcsak ez a táska. Az overálom is felvehető inggel, pulloverrel, egy toppal, de önmagában is. Ha nem lenne tél, én sem döntöttem volna a pulcsi mellett. Már nagyon is készen állok a tavaszra, a melegebb időjárásra, a virágbontásra és arra, hogy felfrissítsem a ruhatáram.
    
Remélem, hogy kellemesen telik a napotok! Merj álmodni, gondolkozz nagyban, "go to the Luna or instruct home"!:)






0 Response to "To The Satelite As Well As Back"

Post a Comment