Now, What Is Actually Going On?

         We tin enquire alongside reason: What is actually going on? Even in  fashion exercise be "societal prejudices", which tin last erased every bit the fourth dimension is elapsing together with the fashion is changing. For instance, ever since I tin recollect people approximately me ever said yous cannot vesture socks alongside heels, sandals, together with specially non alongside open-toed shoes. Well then, it looks similar these people volition need  to human face upwards these changes to their greatest regret, because the designers bumped upwards alongside novel appaling (in a skillful sense) ideas. For example, the creative manager of the Mother of Pearl smuggles a petty bad gustatory modality inwards each collection together with the effect is ever astonishing. I exercise non know how she makes it, but she is non the alone one. In the Vetements exhibit long silk glooves were paired alongside a sport sweatshirt together with a long skirt. One matter that is advanced for the next years are the sport shoes whenever together with alongside everything. Yes, fifty-fifty alongside long, maxi dresses. Besides these, layering volition last worked out on a principal level.
But stranger things happened on the catwalks, only to elevate one: inwards the Gipsy Sport exhibit both men together with women were wearing black gowns alongside slippers. However, Adidas slippers inwards many circles are spread together with it became trendy.
         Notwithstanding the fashion contradicts itself,or meliorate said changes its direction,  yous cannot deny your personality, So, yous tin condamn this style, but if yous similar it vesture it, because it is voguish! :)
*****

         Okkal tehetjük fel a kérdést: De akkor well-nigh hogy is van ez? Influenza A virus subtype H5N1 divatban is megvannak azok a bizonyos "társadalmi előítéletek", amelyek nehezen, de kitörlődhetnek  az emberek gondolatiságából idők elteltével, a divat változásával. Én például mióta az eszemet tudom mindig azt hallottam a körülöttem levő emberektől, hogy szandával zoknit húzni divatromboló  vagy egy másik ilyen, nyitott orrú cipővel és vagy magas sarkúval harisnyát/zoknit húzni. Nos, hát, úgy tűnik, hogy ezeknek az embereknek szembesülniük kell a divat fordulatával legnagyobb fájdalmukra, mivel a divattervezők újabb megdöbbentő (a jó értelemben) ötletekkel rukkoltak elő. Példának okáért a Mother of Pearl kreatív igazgatója minden kollekciójába belecsempész egy kis rosszízlést és a végeredmény elképesztő lesz. Fogalmam sincs, hogyan csinálja, de nem ő az egyetlen. Influenza A virus subtype H5N1 Vetements bemutatóján selyem könyökig érő kesztyűhöz sportos pulóver és hosszú szoknya volt párosítva. Ami biztos million van előlegezve az elkövetkezendő évekre is az a sport cipő akármihez akármikor. Igen, még hosszú ruhákhoz is, csak vigyázni kell a párosításra. Emellett, rétegelés is mesterfokon fog működni a következő szezonokban.
De ezeknél történnek megdöbbentőbb dolgok is a kifutókon... Csak hogy egyet megemlítsek: a Gipsy Sport bemutatóján úgy férfiak, mint nők hálóingeket viseltek házipapuccsal. Habár sok körben az Adidas papucs viselete zoknival eddig sem volt rendbontó, well-nigh már tendency felállító lett.
            Még ha a divat meg is cáfolja saját magát, vagyis inkább mást irányt vesz,mi nem cáfolhatjuk million önmagunk. Szóval el is ítélhetitek ezt a vonalat, de ha tetszik bátran viseljétek, hiszen divatos!:)

0 Response to "Now, What Is Actually Going On?"

Post a Comment