Into Fall

       Finally  hither it is my outfit blogpost, typically involving a picayune delay every bit I wrote 3 weeks before well-nigh making to a greater extent than or less photos. They turned out stupendous, super fallish thank yous to Rebeka   as well as thank yous to the beautiful conditions as well as autumn too. We made to a greater extent than or less hackneyed autumnal photos, but I made big efforts, for example  my pants got muddy when I sat down. Luckily, I volition non postal service whatsoever embarrassing blooper photos.
       This was the get-go fourth dimension when I actually felt: Ok, this outfit is utterly me.I am wearing a pullover amongst renaissance sleeves, a mousy maxi coat and  mom check jeans. The lengths differ, but they are harmony, equalize each other. I tin tell yous myself, that my fave matter from this season`s tendency is the renaissance sleeve, both romantic as well as edgy. In add-on to these, I bring my accessories : a dark suede choker (from Bershka) as well as to a greater extent than or less gilded rings(Pull as well as Bear). Chokers are unquestionably coming dorsum or ameliorate said bring already come upwards back, but a fleck to a greater extent than sophisticated way, such every bit silk, velvet amongst semiprecious stones as well as garments. The lacquered dark vintage pocketbook has been gathering dust for almost ii years inwards my wardrobe, although I squall back falling inwards dear amongst it when I bought it.It has an enormous infinite inside, fifty-fifty my photographic television camera tin check inwards there. It is an accessory that definitely lifts upwards an outfit. On my pocketbook hanging yous tin run into my instant - as well as I am certain that non the terminal one- keyring amongst a mistaken fur pompom, this fourth dimension inwards camel. I decided to brand a collection of keyrings that I tin seat on my bags. Also, my Burberryalike scarf withal prevails over the others inwards my wardrobe as well as I bought but every bit an add-on to my classy- artistry side a barett, swiss cap inwards navy blue, from the Orsay.
*****
        Csakhogy itt van a az új outfites bejegyzésem, megszokott késéssel, hiszen már három hete írtam, hogy megyünk képeket készíteni. Szerintem szenzációsak lettek a képek Rebekának, a szép időjárásnak és az ősznek köszönhetően. Lett néhány közhelyes fotó is, de azért mindent beleadtam, még a nadrágom is piszkos lett a földreüléstől. Az égnek hála, ilyen megalázó képeket azért nem posztoltam.
          Ez volt az első alkalom, mikor az éreztem, hogy most tényleg saját magam érzem a ruhák mögött. Egy reneszánsz ujjas pullovert, egy egérszürke maxi kabátot és mom check jeanst viselek. Influenza A virus subtype H5N1 hosszuk változó, de éppen emiatt egészítik ki egymást. Az ezévi trendből nagy kedvencem pedig nem más, mint a reneszánsz ujj, romantikus és avant-garde is. Mindezek mellé jönnek még a kiegészítőim: egy choker(Bershka) és aranyozott gyűrűk(Pull as well as Bear). Influenza A virus subtype H5N1 nyakörv típusú nyakláncok megkérdőjelezhetetlenül térnek vissza divatba, vagy már inkább vissza is tértek, csak szofisztikáltabbak: bársony, selyem, kövekkel, díszítőelemekkel. Influenza A virus subtype H5N1 fekete vintage lakktáskám már szinte két éve nem vettem ki a szekrényből, le is kellet róla törölnöm a port, pedig emlékszem hogyan szerettem bele, mikor megvettem. Rendkívül sok minden fér bele, még a fényképezőgépem is. Egy olyan kiegészítő ami fel tudja dobni a szetted. Influenza A virus subtype H5N1 táskámon láthatjátok a  már második műszörme teveszínű pompomom, ami eredetileg kulcstartó lenne.El is határoztam magam, hogy elkezdem gyűjteni őket.  Aztán, 1000000 itt a Burberryt idéző sálam, ami még mindig uralja a terepet nálam és hozzáadtam az ízléses-művész vonalhoz még egy tengerészkék beretet, az Orsayból.
        

     I idea if the concept is autumn anyway, than I volition smuggle into it my Milk as well as Honey lip gloss from H&M, which has an amazing aroma as well as I seek out to non seize amongst teeth off my lips. I intend -for this season- neutral nude as well as deep berry colors are the best choice. But inwards the close fourth dimension I am planning to a greater extent than or less other postal service for this theme, as well as thence I wouldn`t similar to instruct deeper.
       Hope yous liked it! Have a prissy as well as cosy day,you all!:)
*****
      Arra gondoltam,ha már ez a bejegyzés az őszi topik alá kerülhetne be, akkor belecsempészem a tej és méz infuziójából született H&M szájfényemet, aminek mézestej (amit nagyon szeretek) illata van és megpróbálom nem lerágni a számról. Úgy gondolom, hogy ebben az évszakban, a nude semleges és sötét bogyó színek a legjobb választás. De nem is mennék ebbe bele jobban, mert ebben a témában lesz majd később egy bejegyzés.
       Remélem, hogy tetszett! Legyen egy szép és meghitt őszi napotok!:)

Mom check Jeans-Zara
Pullover-Mango
Boots-H&M
Coat,beret-Orsay
Pompom keyring-H&M

0 Response to "Into Fall"

Post a Comment