What`S On My Bookshelf #2


      A Vintage Affair past times Isabel Wolff is an absolutely escape reading, y'all tin allow your legs swing  later a working or schoolhouse day. This is a volume for fashion-lovers, because the floor beggins amongst a vintage shop as well as these clothes construct upward the narrative line. Furthermore, this shop is itself the life as well as lives, treasure trove of the fashion archeologists. The protagonist is Phoebe, the shop owner. 
Additionally, the volume is sum of excitement, time-traveling, adventure, chaser guilty consciousness, trip to French Republic as well as 2 homo of whom Phoebe has to alternative one. First, I vacillated betwixt buying it or not, because the championship at showtime hearing mightiness audio a fleck tacky, but I was pleasantly surprised. Maybe is upward on my Favourite List. My mum read the volume also as well as she liked it every bit well.  In the showtime place, the encompass grabbed me as well as inwards my reading breakes I was gaping at it all the time, because verso encompass is also covered amongst this peacock plume pattern.

      The next quote made an impression on me:
  • Women desire individuality,not majority production, as well as that`s what vintage wearable gives them.   Wearing vintage suggests originality as well as flair. I mean, a adult woman tin purchase an eve clothing on High Street for 2 hundred pounds as well as the side past times side 24-hour interval it`s worth most nothing. But for the same coin she could hace bought something made of gorgeous fabric, that no 1 else would accept been wearing as well as that will, if she doesn`t wreck it, truly growth inwards value.
  •   I await at these exquisite shoes, as well as I imagine the adult woman who owned them rising out of them or kissing someone...   
  •   When y'all purchase a slice of vintage wearable you're non but buying the cloth as well as thread - you're buying a slice of someone's past.
*****
      Isabel Wolff Mesés ruhák kalandjai című könyve egy igazi könnyű láblógatós olvasmány, nemcsak nyárára,hanem akár iskola vagy munka után is igazi kikapcsolódás. southward mondhatni ez egy igazán divatkedvelőknek való könyv,mivel minden egy vintage ruhabolttal(Vintage Világ) kezdődik és ezek a ruhák szövik aztán tovább a történetszálat.Sőt a Vintage Világ maga az élet és az életek, valamint a divatrégészek kincsesbányája. H5N1 könyv főszereplője Phoebe, a bolttulajdonos.Emellett a könyv tele van izgalommal, időutazással,  kalanddal, egy üldüző bűntudattal, francia utazással, szerelemmel és két férfival, akik közül Phoebe-nak választania kell.  Először a cím alapján vacilláltam,mert féltem, hogy talán csöpögős ponyvaregény lesz, de kellemesen csalódtam. Mitöbb talán felkerült a kedvenc listámra. Anyukám is elolvasta és véleménye szerint is egy igazán jó kis könyv. Először a borítója fogott meg,s olvasó szüneteimben is állandóan azt fürkésztem, mivel a bórító hátlapján is az a csodálatos pávatollas minta található meg. 

H5N1 következő idézetek fogtak meg:
  • A nők egyéniséget akarnak, nem tömegcuccokat, és pontosan ez az, amit a vintage megad nekik. H5N1 vintage eredetiséget és egyfajta hangulatot sugall. Úgy értem, egy nő megvehet egy estélyit 200 fontért a High Streeten – kezdtem belemelegedni az interjúba –, és másnap már majdnem semmit sem ér! De ugyanezért a pénzért vehetett volna magának valami olyat, amit fantasztikus anyagból készítettek, amilyet senki más nem visel, és ami, ha nem megy tönkre, igazából csak növeli az értékét.
  • Vagy ezekre a tökéletes cipőkre, és elképzelem azt, aki viselte, járt benne,sétált, táncolt, vagy megcsókolt valakit.
  • Amikor vintage ruhaneműt veszünk, akkor nemcsak a szövetet és a fonalat fizetjük ki, hanem valaki múltjának egy darabját is.

0 Response to "What`S On My Bookshelf #2"

Post a Comment